Pirlo govorio o Džeki: Vrhunski igrač, ali Roma i bez njega igra dobro
Foto - EPA

Trener Juventusa

Pirlo govorio o Džeki: Vrhunski igrač, ali Roma i bez njega igra dobro

Midhat Šljivak

Juventus će u derbiju 21. kola italijanske Serije A ugostiti Romu.

Bh. napadač Edin Džeko vraćen je u tim pred ovaj meč nakon što je bio u svađi sa trenerom Paulom Fonsecom, ali je nakon svega izgubio kapitensku traku.

Pred veliki derbi Edina je hvalio i trener Juventusa Andrea Pirlo, ali je istakao da Roma igra dobro i bez njega.

"Ako Džeko ne bude igrao, igrat će Borja Mayoral koji je u jako dobroj formi. To nama ništa ne mijenja", rekao je Pirlo i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko je vrhunski fudbaler, ali Roma igra jako dobro i bez njega".

Susret Juventusa i Rome igra se sutra od 18 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Nije Pirlo ništa slagao, Mayoral rastura.
5 7
To sam ja isto govorio sto i Pirlo da Roma moze bez njega ove sezone 2020/21, jos cu dodati da reprezentacija BiH moze bez Dzeke, pa BiH je pobijedila Finsku sa 4:1 u Zenici bez Dzeke, jer Dzeko vise nije sto je nekad bio, to zna i Dzeko ali ne zeli da prizna. Zbog Dzeke mnoge akcije u napadu propadnu, treba mu nekoliko sansi da propusti da bi dao gol. Najbolji BH fudbaler je Dzeko, kojem je vrijeme da se povuce.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti