Pirlo govorio o ostavci: Pozvan sam zbog projekta koji će trajati nekoliko godina, nastavljam...
Foto - EPA

Trener Juventusa nema namjeru da ode

Pirlo govorio o ostavci: Pozvan sam zbog projekta koji će trajati nekoliko godina, nastavljam...

Midhat Šljivak

Juventus je ispao iz Lige prvaka.

Iako je Stara dama sinoć u Torinu nakon produžetka savladala Porto sa 3:2, ali portugalski velikan zbog gola u gostima odlazi u četvrtfinale Lige prvaka.

Nakon utakmice italijanski novinari su trenera Juventusa Andreu Pirla pitali o potencijalnom odlasku na kraju sezone.

Pirlo tvrdi da neće otići sa klupe torinskog tima na kraju sezone.

"Pozvan sam u Juventus kako bismo započeli novi projekat za budućnost, što će trajati nekoliko godina. Nastavljam sa poslom", rekao je Pirlo i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Trebat će nam nekoliko dana da 'svarimo' ovu utakmicu, ali nakon toga moramo u svaku utakmicu ući sa pravim stavom. Tek je mart i imamo vremena da se popnemo na tabeli Serije A", rekao je Pirlo.

Navijači Stare dame su bijesni zbog očajne igre i rezultata ove sezone i sigurno da većina njih ne bi imala ništa protiv da se Pirlu pokažu izlazna vrata na kraju sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Obzirom na igrače dobri su još...
6 0
user1599499530
Popni se ti meni na ***** kad si ispao iz LP
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi