Problemi za Pirla pred finale Superkupa Italije

Fali nekoliko igrača

Problemi za Pirla pred finale Superkupa Italije

E. Škorić

Juventus je otputovao u Reggio Emiliju gdje će sutra odmjeriti snage s Napolijem, a Pirlo ima određenih problema s igračkim kadrom.

Trener Juventusa Andrea Pirlo ima poteškoća pred sutrašnju utakmicu protiv Napolija u finalu italijanskog Superkupa.

Paolo Dybala propušta još jedan derbi nakon što je propustio duel s Interom zbog povrede, a još uviejk se od koronavirusa nije oporavio Matthijs de Ligt.

Također, Alex Sandro, Merih Demiral i Juan Cuadrado također su nedostupni Pirlu. Dakle, najviše trpi zadnja linija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izostanak tih igrača itekako se osjetio, nedavno i u porazu od Intera, a sigurno je da će to stvarati probleme i pred okršaj s Napolijem za prvi trofej.

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 21:00, a vidjet ćemo kome ide trofej koji je trenutno u vlasništvu Lazija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kenotala
Dzaba sve kad na klupi ostavi Kulusevskog, Arthura, Mckeniea...a forsira nemoguce varijante. Ramsey glumi nekog trkaca, Bentankur kreatora.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije