Andrea Pirlo poludio zbog Moratinog glupiranja i promašaja

Rijetko kad reaguje tako burno

Andrea Pirlo poludio zbog Moratinog glupiranja i promašaja

Endin Čaušević

Juventus i Atalanta remizirali su večeras u Torinu (1:1) u meču 12. kola Serije A.

Večeras smo u Torinu gledali zaista odličan duel, a na kraju su Juventus i Atalanta podijelili bodove.

No, meč će sigurno ostati upamćen po nevjerovatnom promašaju Alvara Morate. Španac je krenuo sam na golmana i nesebično je dodao Ronaldu koji je promašio zicer.

Ipak, lopta se ponovo odbila do Morate koji je onako mangupski kao na terminu petom pokušao zabiti gol, ali se obrukao za cijeli život.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji pišu da je Andrea Pirlo bio baš ljut zbog takvog pokušaja Morate, te je šutnuo nekoliko boca s vodom pored klupe. Nije mu bilo jasno zašto se Morata jednostavno nije okrenuo i lagano poslao loptu u praznu mrežu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Hahah valja stici Cavanija na listi najvećih promašaja, on mu je ozbiljna konkurencija
0 6
zvjezdan10
Objavili isti članak kao maloprije samo dodali da je Pirla naljutio.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi