13

Komentari (13)

Baboisback
Bruka i sramota. Sigurno ce ga dati za par stotina hiljada eura. On jedini nesto vrijedi u Sarajevu. Onaj ko je ovo zavrsio,nema nimalo vizije za razvoj kluba. 22 gpdine a vec iskusan,mödi reprezentativac,i ne moze bolje od slabasnog turskog kluba.
nakopitam
Prodati najboljeg igraca i jednog od najboljih u ligi koji ima samo 21 godinu i kapiten je i kluba i reprezentacije, U TURSKU?!?!?!?! TO MOGU SAMO GLUPANI BEZ MOZGA I TANOVE KURVESTINE MIRVIC I HADZIC. PLEME VAM SE ZATRLO DABOGDA!!!!!
user1647010875
user1659201407
Gdje bi ga ti prodao, mozda u Bajern?
user1675182613
Ankaragucu, Konyaspor,Kasimpasa I takvi unistise i Zelju i Sarajevo
nakopitam
Najveci krivac za to su navijaci. Glup smo mi narod koji bi u sve da se mijesa a vodaju nas za nos kao cobani kada vode ovce na klanje.
Treba bit realan pa prestat poredit našu ligu i transfere sa ligama petice ili daleko jačim ligama kad to popravimo u ponašanju bit će nam lakše.
F1F
SRAMOTA kako mlade igrače tretiraju i koji su budućnost kluba!!!
DESCHY
Sarajevo sa svim igracima koje su doveli i nakamarali i polu trenerom kojeg imaju nece moci dalje od trenutnog mjesta, o rasporedu narednih par kola da ne govorim, toliko love imaju a toliko lutaju i konstantno im se neke stvari odbijaju o glavu
Krivaja Zavidovići
Po mom mišljenju Sarajevo će biti najbolje. Očekujem pad Zrinjskog nakon odlaska Jakirovića...
nakopitam
Kladionicarska mafija nas je preuzela. Vazan je taL i taN. O kujama mirvicu i hadzicu je vec sve receno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.