Anđušićev prvijenac za Balikesirspor

Bh. fudbaler postigao počasni gol za svoju ekipu

Anđušićev prvijenac za Balikesirspor

Nemanja Anđušić je na ljeto 2019. godine prešao iz Mladosti iz Doboja kod Kaknja u redove turskog Trabzonspora.

Ipak, Trabzon ga je vrlo brzo poslao na posudbu u Balikesirspor, ekipu koja se takmiči u drugom rangu turskog fudbala.

Danas je Anđušićev Balikesirspor u 18. kolu turske 1. lige pretrpio težak domaći poraz od Adane Demirspor, ali je bh. fudbaler uspio postići prvi gol u dresu svog kluba.

Adana je slavila ubjedljivu pobjedu, rezultatom 1:6, a konačni rezultat je postavio upravo Anđušić.

On je u 71. minuti nakon dobrog lažnjaka uputio udarac, ali je isti izblokiran. Ipak, lopta mu se vratila, pa je preciznim udarcem savladao golmana gostiju, postigao počasni gol za Balikesirspor i svoj prvi u dresu ovog kluba.

Balikasirspor se nakon 18 odigranih kola nalazi na 10. mjestu tabele 1. lige sa 24 osvojena boda. Adana je sada osma sa tri boda više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti