Andy Carroll tvrdi da je godinama unazad razmišljao isključivo o jednom transferu

Napokon mu se želja ostvarila

Andy Carroll tvrdi da je godinama unazad razmišljao isključivo o jednom transferu

Edmir Škorić

Andy Carroll godinama je želio da se vrati tamo gdje se i proslavio.

Carroll je napustio Newcastle 2011. godine zbog Liverpoola, ali vjerojatno nikada nije igrao tako dobro kao što što je igrao na St. James Parku.

Carroll je pokupio simpatije navijača Liverpoola i West Ham Uniteda, ali tvrdi kako mu je uvijek bio cilj povratak u Newcastle. Želja mu se konačno ispunila prošlog ljeta, kada je stigao kao slobodan igrač u momčad Stevea Brucea.

"Iskren da budem, godinama sam pokušavao i želio da se vratim. Zažalio bih da nisam ponovo došao u Newcastle", rekao je 30-godišnji napadač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako Carroll još nije postigao pogodak od povratka u Newcastle, upisao je dvije asistencije u isto toliko utakmica, a čini se da je u sve boljoj formi. Početak sezone je propustio zbog povrede.

Newcastle je osvojio četiri od posljednjih šest mečeva i trenutno je na 11. mjestu Premier lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi