Ahmedhodžić do ponedjeljka novi član Serije A, Malmeu osam miliona eura

Potpisat će za Atalantu

Ahmedhodžić do ponedjeljka novi član Serije A, Malmeu osam miliona eura

E. Škorić

Prema pisanju italijanskih medija, Atalanta završava transfer Anela Ahmedhodžića.

Bh. reprezentativac koji igra na poziciji štopera i visok je 192 cm povezivao se s nekoliko velikih timova, a Atalanta je navodno najkonkretnija i najbrža, pa se sada čeka samo zvanična potvrda tranansfera "na čizmu".

Atalanta će do ponedjeljka sve završiti s Malmeom, platit će za igača osam miliona eura, a Ahmedhodžić će pojačati tim koji mnoge oduševljava zbog svog stila igere zadnjih nekoliko sezona.

Unatoč tome što ima tek 21 godinu, Ahmedhodžić je bio starter švedskog tima i u 29 utakmica je dao dva gola, a igrao je i jake mečeve u Evropskoj ligi, ali i u reprezentaciji BiH.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Povezivao se i sa velikim timovima kao što su Chelsea, Milan i Ajax, mada će i sama Atalanta biti izuzetna stvar sa mladića koji je odabrao BiH ispred Švedske.

Top Komentari

AmarSahi
Zna se da se u Atalanti talenti prave i talenti rađaju, perfektan tim i proslavit će se tamo!
20 2
Zoilomas
Bravo mali, daj sve od sebe na terenu i bices mega zvijezda
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi