Prvo džaba, pa onda lova: Koliko je "težak" Ahmedhodžićev transfer?

Novi fudbaler Bordeauxa

Prvo džaba, pa onda lova: Koliko je "težak" Ahmedhodžićev transfer?

Admin Čaušević

Anel Ahmedhodžić je novi fudbaler Bordeuxa, preostala je još samo zvanična potvrda iznenađujućeg transfera.

Ahmedhodžić je jutros trenirao sa Malmeom, a sada je na putu za Francusku gdje ga čekaju ljekarski pregledi i potpis ugovora.

Objavljeni su detalji ugovora između 22-godišnjeg bh. reprezentativca, Malmea i Bordeauxa.

L'Equipe piše da će Ahmedhodžić u tabor francuskog kluba stići na posudbu, uz obavezan otkup i to za cifru od četiri miliona eura.

Bh. štoper se u prethodnom periodu povezivao s nizom klubova, ali na kraju je najbrži bio Bordeaux gdje će ga trenirati Sarajlija Vladimir Petković.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bivši francuski prvak ima dosta problema s odbranom ove sezone te će Ahmedhodžić sigurno predstavljati pojačanje za popularne Žirondince.

Dosadašnji fudbaler Malmea je igrao odlično u ovom klubu i bilo je pitanje trenutka kada će potpisati za neki od klubova iz Lige petice.

Top Komentari

Bhf111
Najgluplji moguci potez. Zelim ti srecu i da uspijes ali za mene od cijele europe izabra toliko glupu ekipu ne mogu vjerovati
17 1
E.Car
Bolje u Bordo pa da igra nego u Atalantu pa da grije klupu.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi