Kao grom iz vedra neba: Ahmedhodžić pred potpisom, odlazi kod Sarajlije!

Transfer se završava

Kao grom iz vedra neba: Ahmedhodžić pred potpisom, odlazi kod Sarajlije!

Admin Čaušević

Završava se transfer Anela Ahmedhodžića, javljaju inostrani mediji. 

Nakon sjajno perioda u Malmeu i dominacije u prvenstvu Švedske, Ahemdhodžić odlazi u Lige petice.

Zainteresovani klubovi za bh. reprezentativnog štopera su se redali kao na traci. Prvu redus su bili Atalanta i Napoli, zatim Brentford i Remis, a zatim i Sheffield United.

Na kraju "pobjedu" za potpis 22-godišnjaka je odnio Bordeaux. I definitivno se može reći da ovaj transfer dolazi kao grom iz vedra neba.

Najlošija odbrana Ligue 1 (53 primljena gola) je užurbano tražila na jačanju odbrane, a izbor je na kraju pao na Ahmedhodžića.

Francuski mediji navode da su pregovori u završnoj fazi. Pregovore je potvrdio i ugledni transfer guru Fabrizio Romano.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odlazak u Bordeaux znači da će Ahmedhodžića trenirati Vladmir Petković, Sarjlija koji je ove sezone preuzeo Žirondince nakon uspješnog mandata na klupi reprezetnacije Švicarske.

Bh. štoper će u redove bivšeg prvaka Franuske, kojem ove sezone ne cvjetaju ruže (17. na tabeli), stići na posudbu sa mogućnosću otkupa ako se ispune određeni uslovi.

Top Komentari

bk123
Još ga niste povezali sa Dudelangeom...moja bi baba prije pogodila gdje će nego vi
7 0
Krosteutegurovic
Pa bolje da je ostao u Mameu onda. nego ići u ekipu koja je u zoni ispadanja, Izgleda da je njegov menadžer prava talašika. Upropastiće će momka totalno
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti