9

Komentari (9)

haris1000
Anel je momak rodjen u Švedskoj, odgojen kao pravi Svedjanin, kad je izabran nas ljutili se ,govorili mu da je nazahvalan,nije bilo to laka odluka,ali mu je SRCE bosansko, stvarno koliko mi volimo Bosnu a hoće da nam je zgade, e vala neće moći, ima nas Anela milion,pa kad ljubi grb posle gola neprocjenjivo
huba
Odlično zapažanje,hvala.
Petraaa
Ove kvalifikacije teško ali iduće vjerovatno idemo..Realno govoreći..
user1597698961
Ma dobit cemo mi finsku,ali ja se bojim ukrajine,tj bojim se nase repke jer uci ce se u taj mec s ciljem na remi i vrlo lako se mozemo okliznuti
Gari Garinča
Ahmede sine dao Bog da ti se san ispuni.
Mele
Bravo momcino, svaka ti cast imas srce, svakako hvala i tvojoj familiji, roditeljima koji su te odgojili na pravi nacin.
Starigrad01
To Bosanski Lave Vidi se da si odgojen u patriotskim duhu.Finih trenutaka ćeš ti ako Bog da doživjeti sa Zmajevima i u budućoj karijeri.Živ nam i zdrav bio.
huba
Otac se sa puškom borio za Bosnu a Anel sa loptom, bravo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.