11

Komentari (11)

Taceoni
Decko ima Englesku školu dosta je proveo tamo tako da necudi sto se snašao tako brzo??????
pitariistok
Ostavite momka i ne pisite vise o njemu...vi koga ste god kovali u zvijezde s**** je krizne
Emir.D
ako vako nastavi bit ce jedan od najjaci stopera na svijetu. Trudi se, radi puno na sebi i dosta jos moze da napreduje. Samo tako nastavi momcino..
edo79
Igra dečko mozgom,a ne samo nogama. Bravo Anele
Mepa
Ako Gvardijol vrijedi 90 miliona a nije dao nijedan gol, onda Ahmedhodzic vrijedi 3 puta vise!
davide.azzurri
Otisao je Spaha, Ibisevic Barbarez.. odlazi polako Dzeko, Pjanke.. ovaj momak je buduca zvijezda i bice ponos drzave. Bravo Anele!!
CrvenoCrni1919
Ovaj momak ce se sljedece ljeto prodati za 30+ miliona slijedece godine u neki West Ham ili Wolverhampton ako ovako nastavi a poslije aBd i u neki Liverpool ili Manchester City!!!Samo jako Anele??
Zoilomas
Jeidni koji daje sve od sebe jer zeli da bude bolji i brzi i jaci ,, svaka cast momku bolji je od ramosa trenutno.
Arnel925
Slažem se. I najbolji je naš fudbaler trenutno. Ali ko nije bolji od Ramosa sad haha
edo79
Decko je jako inteligentan,do sad je bio u ekipama gdje igra i moze da uci jos, samo da ga povrede zaobiđu. Sretno Anele
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti