Ahmedhodžić danas pogodio za Malmo

Prijateljski meč

Ahmedhodžić danas pogodio za Malmo

E. Škorić

Malmo i Falkenbergs odigrali su prijateljski meč u kojem je viđeno čak šest golova.

Švedski prvak slavio je sa 4:2, a jedini gol u prvih 45 minuta postigao je bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić.

On je u devetoj minuti doveo svoj tim u vodstvo. U nastavku Nuh pogađa za 2:0, pa je Christiansen povisio na 3:0 u 64. minuti.

Gosti su se s dva gola uspjeli vratiti u meč, da bi u 88. minuti konačan rezultat postavio Nanasi.

Ahmedhodžić je ove zime bio blizu transfera u Atalantu, no on će po svim prilikama na ljeto napustiti Švedsku u višemilionskom transferu.

Top Komentari

WOLF20
Zar nije prestao negdje? Po vasim naslovima njega je trazilo pola Evrope.
9 0
Krosteutegurovic
Ja mislim da ne postoji gori portal što se tiče dezinformacija u vezi transfera. Kad god je neki naš igrač u pitanju , te hoće ga ovaj velikan te onaj a na kraju niđe veze. Kad bi baren mogli sačekati malo pa lansirati pravu vijest onda bi bili pravi, sve se svodi na samo špekulacije.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi