Ahmedhodžić: Šokiran sam, imam druga iz Ukrajine i baš sam se razočarao
Foto: T. Hebib

Anelov komentar

Ahmedhodžić: Šokiran sam, imam druga iz Ukrajine i baš sam se razočarao

E. Ganibegović

Evropom danas odjekuje sramotna odluka N/FSBiH da prihvati prijedlog FS Rusije za odigravanje prijateljske utakmice.

Utakmica je zakazana za 19. novembar, a bila bi to prva utakmica Rusije protiv jedne evropske reprezentacije nakon početka rata u Ukrajini.

Miralem Pjanić se javio za SportSport.ba i jasno poručio da se neće odazvati na ovu utakmicu,

a putem svoje press službe komentar je dao i Edin Džeko, te također jasno kazao da je protiv odigravanja ove utakmice bio i prije donošenja same odluke.

Oglasi

Treći stub naše reprezentacije, Anel Ahmedhodžić, dao je lajkom na Instagramu naslutiti šta misli o svemu (o tome čitajte klikom ovdje), a sada se i on javio za SportSport.ba i iznio svoj stav.

Sjajni defanzivac engleskog Sheffielda, baš kao i Džeko i Pjanić, protiv je odigravanja ove utakmice.

"Vrlo sam šokiran bio kad sam vidio to. Ne znam šta da kažem nego da sam ja protiv te utakmice. Svi znamo šta se dešava i bila bi velika greška igrati protiv Rusije", rekao je Ahmedhodžić za SportSport.ba i dodao:

"Imam druga iz Ukrajine i kad sam ovo vidio baš me razočaralo." 

Podsjetimo, reprezentaciju BiH 23. septembra u Zenici očekuje utakmica protiv Crne Gore u 5. kolu Lige nacija i pobjeda nam treba za sigurno prvo mjesto, plasman u A diviziju i osiguran baraž za EURO, te će ova odluka N/FSBiH sigurno negativno utjecati i na atmosferu u ekipi. 

Top Komentari

user1644252756
Sretno našim zmajevima ako se odigra ova utakmica
2 9
BHFLjiljan
Ja Neznam sta je najbolje za Bosnu Al moramo iskoristiti priliku da se priblizimo evropi. Nebi trebala RS da nam pravi raspored. Mi smo Bosna.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi