7

Komentari (7)

Adnanos
Sve je to ok Ali nema veze odakle je njegov drug. Uopste nije bitno. Ja imam prijatelja iz sigurno preko 50 drzava. Najbliza 4 druga dolaze iz 4 razlicite drzave ali to je nebitno. Ovdje odakle sam ja cak i Rusi imaju isti stav. Ovo nije OK a to sto sto smo mi pristali igrati je cista katastrofa. A sada i da ne odigramo napravili smo skandal. Znaci vec su stavili ****a usta cak i da ne progutaju usta su isprljali. Nece ovo nikad isprat.
mrki_ba
Svi trebate reci DA IGRAT CEMO, kad dodje avion da poleti za rusiju cekajte pred vratima aviona ali nemojte ući! Tako oni nece imat vremena da skupe dovoljno igraca kojih ima i koji bi s pjesmom krenuli za rusiju!
Mele
POLA REPKE SE POVLACI, REPREZENTACIJA RS IDE DA ODIGRA OVO, KVALIK UTAKMICE UNISTENE, REPKA NA JAJIMA NAKON OVOGA.MRS SAVEZ U P.M.
user1644252756
Sretno našim zmajevima ako se odigra ova utakmica
user1644252756
A svakako i u daljem radu
BHFLjiljan
Ja Neznam sta je najbolje za Bosnu Al moramo iskoristiti priliku da se priblizimo evropi. Nebi trebala RS da nam pravi raspored. Mi smo Bosna.
Baboisback
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.