4

Komentari (4)

AsmirM
Ovi dijasporci nece nikad srcem igrat za reprezentaciju , dodu da se prodaju .I poslije nas je.bu izostancima i cudnim ponasanjem .
vedin
Eto ovi iz premijer lige će igrati srcem. Ne riSe.
emial766
Ne pisi gluposti. Momak se odlucio za nas i ako ima sigurno vece sanse da igra neka prvenstva sa Svedskom. Nama je problem ko je odakle umjesto da se malo ujedinimo. Mi smo svi jedan narod samo svaka sudbina je drugacija.
AsmirM
Nema vise nijednog da ce ginit za reprezentaciju ,svi oni dolaze da se prodaju da vide familiju . Tjesite se ako mislite da ce novi selektor nesto promjenit . Ne moze se od govana pita pravit.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.