Milan je imao kontakte s Ahmedhodžićevim predstavnicima, želi ga i Atalanta

Mladi bh. defanzivac na meti timova iz Serije A

Milan je imao kontakte s Ahmedhodžićevim predstavnicima, želi ga i Atalanta

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Anel Ahmedhodžić bio je blizu Milana.

Igrač Malmea rođen 1999. godine mogao bi ili ove zime ili na ljeto napraviti veliki transfer, a sada je samo pitanje u kojem klubu će završiti.

Nije isključeno da zaigra u Seriji A, pošto ga pored Milana, čiji interes je poznat od ranije, želi i Atalanta. Zanimljivo da je već bilo kontakata između Milana i predstavnika bh. reprezentativca.

“Postoji još jedno ime u bilježnici Rossonera, ono Anela Ahmedhodžića iz Malmoea. Ne samo da se sviđa Milanu, već je bilo kontakata s njegovim predstavnicima”, kaže novinar Pietro Balzano Prota na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ahmedhodžić je uz Kabaka iz Schalkea i Simakana iz Strasbourga potencijano Milanovo rješenje u odbrani.

Top Komentari

AsmirM
Ovi dijasporci nece nikad srcem igrat za reprezentaciju , dodu da se prodaju .I poslije nas je.bu izostancima i cudnim ponasanjem .
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi