Ahmedhodžiću se smješka veliki transfer, u svlačionici će ga dočekati poznata lica

Evropskom velikanu se žuri

Ahmedhodžiću se smješka veliki transfer, u svlačionici će ga dočekati poznata lica

Admin Čaušević

Anel Ahmedhodžić će tokom zimskog perioda prema svemu sudeći biti najtraženijih bh. fudbaler. 

Ahmedhodžić iza sebe ima sjajnu godinu. Prvo je privukao interes Chelseaja, a sada se u trku za njegovo dovođenje uključio i Milan.

Tuttosport izvještava da su skauti Rossonera impresionirani 21-godišnjim bh. štoperom te da im se žuri da završe transfer.

Ahmedhodžića bi dočekale poznate face u novoj svlačionici. Radeta Krunića zna iz reprezentacije BiH, dok je tu i Zlatan Ibrahimović.

Talentovani defanzivac je ove sezone doživio potpunu igračku afirmaciju. Starter je u ekipi Malmea s kojim je postao i prvak Švedske.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ugovor s Malmeom mu važi do 2023. godine, a Šveđani za njegov igrački karton traže oko osam miliona eura.

Inače, Milan je ljetos doveo jednog igrača iz Skandinavije. U razmaku od nekoliko dana završen je transfer Jensa Pettera Haugea iz Bodo Glimta, a Rossoneri na identičan način planiraju dovođenje i Ahmehodžića.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Zlatan, Malme, Anel = odlična kombinacija.
6 2
Vrana
Nebi lose bilo, od italjana uzeti pare, dosta imaju
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi