Anel Ahmedhodžić konstantno 'skautira' budući klub
Foto - Instagram

Bh. defanzivac se sprema za Seriju A

Anel Ahmedhodžić konstantno 'skautira' budući klub

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić (22) karijeru bi od naredne sezone trebao nastaviti u ekipi Atalante.

Pregovori Malmea i Atalante su u završnoj fazi i neće biti nikakvo iznenađenje ako Anel karijeru nastavi u italijanskoj Seriji A.

Anel već uveliko 'skautira' igru tima iz Bergama. Već nekoliko puta ove sezone je objavljivao fotografije dok prati utakmice ovog tima u Seriji A, a tako je bilo i sinoć u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski tim je poražen od Real Madrida u revanš susretu osmine finala Lige prvaka sa 3:1 i oprostio se od daljeg takmičenja.

Vidjet ćemo hoće li na kraju bh. fudbaler zaista završiti u Atalanti ili će doći do nekog preokreta u posljednji čas.

Top Komentari

amarosim
Dosadni ste sa njim.
2 3
Ars412
Da ga zdravlje posluzi.. i bice sve dobro aBd
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi