Anel Ahmedhodžić poslao poruku: Moram misliti na druge, volim te Bosno

Bh. fudbaler se oglasio

Anel Ahmedhodžić poslao poruku: Moram misliti na druge, volim te Bosno

Midhat Šljivak

Anel Ahmedhodžić neće biti na raspolaganju reprezentaciji Bosne i Hercegovine u narednim utakmicama.

Iz NSBiH su razočarani činjenicom da se Ahmedhodžić neće pojaviti na okupljanu, a razlog što ne dolazi je taj da je jučer u njegovom timu stigao pozitvian nalaz na koronavirus kod jednog fudbalera.

Anel se oglasio na Instagramu i napisao je:

"Jučer je u mom timu bio pozitivan korona test nakon jučerašnje utakmice i zbog toga neću moći da se pridružim reprezentaciju. Volim igrati za Bosnu, to je moja država, ali u ovim vremenima moram misliti na rizik i sigurnost ljudi oko mene. Volim te Bosno", poručio je Ahmedhodžić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, Anel je jučer osvojio titulu prvaka Švedske sa Malmeom, a pretpostavlja se da će u narednom prelaznom roku napraviti veliki transfer.

Top Komentari

amarosim
Ma ubrao nastup za repku,da moze ic u chelsea Zna da u svedskoj ne bi prismrdeo
4 27
Rajvosa2019
A ovi sharlatani navalili na momka
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi