Nogometni savez BiH o Anelu Ahmedhodžiću: Nekorektno i neodgovorno ponašanje
Foto: NFSBiH

Oštro saopštenje za javnost

Nogometni savez BiH o Anelu Ahmedhodžiću: Nekorektno i neodgovorno ponašanje

Edmir Škorić

Nogometni savez Bosne i Hercegovine oglasio se nakon informacije da Anel Ahmedhodžić neće doći na okupljanje reprezentacije pred novembarske mečeve.

Saopštenje Nogometnog saveza objavljenog na sajtu krovne kuće bh. nogometa prenosimo vam u cjelosti i bez izmjena:

Kao što je najavljeno neki će doći sutra međutim, jedan od njih neće biti Anel Ahmedhodžić.

Zvanična informacija o tome zašto se nije pojavio u zakazano vrijeme još uvijek nije stigla ni od Ahmedhodžića niti od njegovog kluba.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ovakvo ponašanje u najmanju ruku je nekorektno i neodgovorno, posebno što su se informacije o njegovom izostanku sa ovog okupljanja već ranije pojavile u javnosti, od ljudi bliskih Ahmedhodžiću.

U ovom slučaju izostao je patriotizam koji se toliko pojavljivao u ranijim izjavama, kao i poštovanje prema saigračima i državi, čiji dres bi trebalo da bude svetinja za svakog igrača.

Top Komentari

kovacic
Prestanite pisati gluposti i zakuhavati, momak čita ovo i izgubit ćemo ga jer vi ganjate klikove
31 8
SeoRusilac
Nepotrebno saopštenje realno
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi