Savez će se danas oglasiti, a glavna tema je Anel Ahmedhodžić

Svi se pitaju da li će igrati

Savez će se danas oglasiti, a glavna tema je Anel Ahmedhodžić

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se punom parom za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna i Islanda.

Zmajevi su se okupili u ponedjeljak na Ilidži gdje će boraviti sve do sutra kada će put Zenice gdje će naš tim sutra odraditi posljednji trening pred meč protiv Lihtenštajna.

Selektor Meho Kodro u ponedjeljak je još potvrdio da okupljanje nažalost nije moglo proći bez problema. Naime, Adrian Leon Barišić stigao je na Ilidžu povrijeđen i potvrđeno je da je on nažalost izgubljen za naredne utakmice.

Međutim, Kodro je potvrdio i da to nije jedini problem, te da je i Anel Ahmedhodžić javio da ima problema s povredom koju je zadobio za vikend na meču Sheffield Uniteda i Evertona.

Ahmedhodžić je jučer trebao stići na okupljanje naše reprezentacije, ali još uvijek nije jasno šta će biti s njim i da li će biti spreman za utakmice koje očekuju naš tim u narednim danima.

Oglasi

Na današnjoj press konferenciji našeg nacionalnog tima iz Saveza su poručili da će se danas oglasiti na zvaničnoj stranici oko Ahmedhodžića nakon čega bi trebalo biti jasno da li će mladi defanzivac biti u konkurenciji za mečeve s Lihtenštajnom i Islandom, te šta se dešava oko mladog defanzivca.

Bh. reprezentacija protiv Lihtenštajna igra u petak na Bilinom polju u Zenici s početkom u 20:45 sati, dok tri dana kasnije u istom terminu igramo u gostima protiv selekcije Islanda.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Jasno je da naš tim nema pravo na kiks i potrebne su nam dvije pobjede kako bismo ostali u igri za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije.

Top Komentari

Marro
Džeko opet teroriše reprezentaciju dabogda umro
3 2
ninna
Navodno ga je vrijeđao Džeko momak je popizdio i neće da dođe Džeko je otjerao već nekoliko igrača Lulića Ibiševića Begovića Džeko crkooo dabogda pokoljenje ti sprčiim
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi