Anel Ahmedhodžić se konačno oglasio nakon silnih glasina o transferu

Gdje će otići?

Anel Ahmedhodžić se konačno oglasio nakon silnih glasina o transferu

E. Ganibegović

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić važi za najboljeg igrača Malmoa.

On je s ovim klubom po drugi put zaredom osvojio titulu prvaka, a ove sezone je igrao i grupnu fazu Lige prvaka i čini se da je došlo vrijeme za rastanak.

Povezuje se Anel s mnogim klubovima. U prvom redu izdvajaju se Milan i Atalanta, a spominjali su se i PSV, Reims, Ajax, pa čak i Real Madrid.

Nakon svega i sam Ahmedhodžić je odlučio da se oglasi i malo smiri situaciju.

"Vrlo brzo će se sve znati. Ima špekulacija koje su tačne, ali ima i onih lažnih. Fokusiran sam na treninge i ne bih da pričam o tome, ubrzo ćete sve znati", rekao je stameni stoper švedskim novinarima.

Podsjetimo, 22-godišnji defanzivac karijeru je počeo upravo u Malmou, bio je u Engleskoj u ekipi Nottinghama, vratio se u Malmo, igrao na posudbi u danskom Hobrou, a od januara 2020. neizostavan je član prve postave švedskog prvaka.

Za reprezentaciju BiH debitovao je u oktobru 2020. godine u baražu protiv Sjeverne Irske, a do sada je skupio 12 nastupa i postigao jedan pogodak.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Daj i vi sa ovig portala prestanite lupati više, kakav Real kakvi bakrači, pa ljudi jeste vi normalni. Od gore navedenih klubova je Ajax najbolja opcija za njega, jer bi se tu mogao razviti u jednog odličnog igrača i tek onda razmišljati o dalje. Uglavnom nek mu sretno pa kako god.
5 1
AcMilan_rosoneriBosna
Trenutno bi mogao u Milan jer bi imao minutaž zbog ogromni problema Milana sa štoperima mogao bi se iz oriti ne puno muke za mjesto u prvi 11 ako zasluži na terenu svu sreću momku želim gdje god da ode
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti