9

Komentari (9)

Metuzalem
sportsport.ba samo mi recite jel vas stid zbog ovoga što ste uradili momku sinoć u saradnji sa uhl****ma iz saveza (namjerno malim slovom)? Džaba vam je sad da se vadite.
Mele
Momak ima srce koje kuca za Bosnu..Nemoj da neki klosari pisu bljuvotine, mogao je za Svedsku da igra, ali srce je odabralo. Bravo momcino.
Krosteutegurovic
Nije on odabrao srcem nego zbog interesa, jer je prvo pričao sa švedskim selektorom i ovaj mu rekao da ne računa na njega za sad i tek je poslije odlučio da igra za BiH jer htjeo je da igra i to je izjavio za švedske medije, ali on je dobrodošao u našu repku jer nije ni prvi ni poslednji što je tako uradio,samo da je sa srcem odabrao nije, sviđalo se to kome ili ne ali tako je
moferra
U jednom podcastu s svedskim novinarem je rekao da se odlucio za BiH kad je imao 18 godina i da tu odluku nista nije moglo promjenit. Tako da je sigurno srcem odabrao.
Edin
Se..onjo glupi!. Kako ti igranje za BiH moze pomoci u karijeri? Iz kakvog interesa? Ja stvarno ne kontam kako ljudi mogu biti ovoliko glu...pi. Kome je jos igranje u reprezentaciji BiH pomoglo da ostvari neku karijeru? Pjanic nas najbolji igrac svih vremena sjedi na klupi Barce jer nije Holandez, a nije ni Spanac. Dzeko nije uspio u ManCity jer ga niko nije jeb...vo ni 2 posto!!!!
ado33
Svaka cast majstore, samo naprijed!
Eno30
Bravo Anele svaka cast
Ade1987
Neznam za šta bravo Anele, ako je profesionalac treba se javiti NS BIH zna se valjda kako se stvari odvijaju to što voli Bosnu to mu niko ne osporava ali jarane ti imaš obavezu da se javiš u savez pa onda objavljuj slike kakve hoćeš sta mislite da se ovo desi u Njemačkoj, najviše volim ljude koji su u svome poslu iskreni i ne uvijaju ništa nego rade profesionalno i onako kako se od njih traži, zato Barbarez vrati se pa barem 5 minuta odigraj ovo je danas sve na baterije
moferra
Traustason igra u Malmeu zajedno sa Ahmedhodzicem, taj igra za Island i nece doc na njihovo okuplanje zbog istog razloga kao Anel. A Island igra play off za evropsko prvenstvo. Druga stvar Anel se javio savezu al ovi su pozurili svojom objavom i osramotili sami sebe. Svedski mediji su prenijeli vjest o njihovoj objavi. Nadam se da ce neko od nasih igraca stat u odbranu Anela, jer on nije imao nikakve zle namjere. On voli Bosnu i zeli da igra za domovinu. Ovo je sve samo greska u komunikaciji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.