"Oduševljeni smo što ćemo plaćati 10 funti sedmično u narednih 5750 godina"

Šala najstarijeg tima na svijetu

"Oduševljeni smo što ćemo plaćati 10 funti sedmično u narednih 5750 godina"

Midhat Šljivak

Anel Ahmedhodžić uskoro bi trebao postati član engleskog Sheffield Uniteda.

Bh. fudbaler će za tri miliona funti pojačati redove ekipe iz Championshipa i uskoro će sve postati zvanično.

Vijest da Sheffield United dovodi Ahmedhodžića za tri miliona funti objavio je i poznati Fabrizio Romano. U svojoj objavi nije naveo da je to Sheffield United već je samo napisao Sheffield.

Zbog toga se javio najstariji klub na svijetu Sheffield FC koji danas igra niželigaški fudbal i našalili su se na objavu Fabrizija Romana i na cifru od tri miliona koja se spominje.

"Veliko pojačanje za nas i oduševljeni smo što je Malme pristao da im isplaćujemo transfer po 10 funti sedmično u narednih 5750 godina", napisali su iz Sheffielda.

Sheffield FC je najstariji fudbalski klub na svijetu. Osnovan je 1857 godine, a trenutno igraju u amaterskom rangu engleskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi