Ahmedhodžić prošao ljekarske preglede u Sheffieldu, Malmo će zaraditi odličan novac

Čeka se samo zvanična potvrda transfera

Ahmedhodžić prošao ljekarske preglede u Sheffieldu, Malmo će zaraditi odličan novac

Endin Čaušević

Više nema dileme da će bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić karijeru nastaviti u dresu Sheffield Uniteda.

Ahmedhodžić se već nekoliko dana nalazi u Engleskoj gdje je dogovorio sve uslove ugovora sa klubom iz Championshipa, te se sada čeka samo zvanična potvrda transfera.

Bh. reprezentativac je proteklu sezonu proveo u Francuskoj gdje je nastupao u Bordeauxu, ali se na kraju sezone vratio u Malmo nakon isteka posudbe.

Međutim, ovaj 23-godišnji defanzivac se nije dugo zadržao u švedskom klubu i odlučio je da ponovo spakuje kofere i ide put Engleske gdje ga sigurno čeka veliki izazov.

Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je danas da je sve spremno da Sheffield United ozvaniči dolazak Ahmedhodžića i da bi bh. fudbaler trebao danas ili sutra biti predstavljen u novom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ahmedhodžić je uspješno prošao ljekarske preglede u Sheffieldu, te je sva papirologija spremna i očekuje se samo potpis ugovora.

Također, i Malmo će dobro profitirati od transfera bh. reprezentativca i inkasirat će oko pet miliona eura uključujući i bonuse što je za švedski klub sigurno odlična cifra.

Top Komentari

Dzematlija
Lik igrao ligu prvaka protiv chelsea, juventusa... a sad ide u drugu ligu. Nadam se da ce biti samo kratko prolazna stanica, da ce se dokazati i otici u pravi klub ili sa ovim klubom u prvu ligu onda
5 2
King_Kenny
...ovaj ce biti dobar grijac klupe saigracima u hladne zimske dane...par sezona tu i pravac neka ekipica iz donjeg dijela tabele Turske lige...to mu je plafon...momak nema pojma...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi