Anel Ahmedhodžić na stolu ima fenomenalnu ponudu iz Premiershipa

Želi ga Chelsea

Anel Ahmedhodžić na stolu ima fenomenalnu ponudu iz Premiershipa

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić (21) na stolu ima zaista fenomenalnu ponudu.

Švedski list Expressen tvrdi da je za usluge sjajnog 21-godišnjeg štopera Malmea zainteresovan londonski Chelsea.

Prema informacijama ovog lista, Plavci su za Ahmedhodžića spremni izdvojiti oko osam miliona eura, a bh. fudbaleru su spremili ugovor na pet godina.

To je zaista fenomenalna ponuda za reprezentativca BiH koji je nedavno u meču protiv Sjverne Irske debitovao za Zmajeve. Transfer u Chelsea bi sasvim bio šlag na tortu jednog sjajnog perioda za ovog talentovanog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ahmedhodžić je u prošlosti igrao u Engleskoj. Kao omladinac je igrao na Nottingham Forest i upoznat je sa onim što ga čeka na Ostrvu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Mislim da se treba okrenuti ovakvim slučajevima, tj. igračima iz inostranstva. Stoput je veci posao uradio Miške angazovanjem ove dvojice Šveđana nego Bajevic sa pozivima igrača iz naše lige. Kakve koristi imamo od cipetica i sličnih kad nikada neće biti svjetska klasa, tj za njih je vrhunac odlazak u tursku ligu, kao što se prodao onaj Saric iz Sarajeva. Kao śto je već poznato ostali smo bez omeragica, koji se nažalost odlučio igrati za svicarce, ali svim silama moramo napasti onog malog gigovica iz Rostova. Sa misketom mislim da možemo svakoga pridobiti pa makar se zvao zlatan ibrahimovic
27 15
MangasColoradas
...u tom Chelseaju je propao jedan Fernando Torres,jedan od najboljih napadaca svijeta u tom momentu,a ne ovaj...
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi