Ahmedhodžić komentarisao mogući iznenađujući transfer: "Tamo imam dobrih prijatelja..."

Ne igra protiv Ludogoretsa

Ahmedhodžić komentarisao mogući iznenađujući transfer: "Tamo imam dobrih prijatelja..."

A. Čaušević

Anel Ahmedhodžić je i ovog ljeta igra vrlo dobro, posebno u utakmicama kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Ahmedhodžić se već neko vrijeme povezuje s odlaskom iz Malmea. Mnogi su ga vidjeli u Atalanti, ali stvari su se promijenile posljednjih dana.

Švedski mediji su u eter pustili vijest da će 22-godišnji defanzivac karijeru nastaviti u Rusiji gdje ga žele Lokomotiv iz Moskve i Rubin.

Nakon ligaškog poraza od Goteborga bh. reprezentativac je komentarisao mogući transfer u rusko prvenstvo što bi prestavljalo potpuno iznenađenje.

"Imam tamo dobrih prijatelja tako da sam čuo malo o ligi. Ono što sam čuo je dobro. Nije među pet najboljih, ali je uredu. Do kraja prijelaznog roka su ostale dvije sedmice pa ne isključujem ništa."

"Postoje glasine da mogu u svaku zemlju (haha), igram i fokusiran sam na Malmo. Iako još nije ništa jasno nadam se da ću igrati Ligu prvaka."

Prijatelji na koje je mislio odlični štoper su reprezentativni kolega Denis Hadžikadunic iz Rostova, te Sead Hakšabanović iz Rubina koji nastupa za Crnu Goru.

Inače, Malmo u play-offu za grupnu fazu Lige prvaka igra protiv Ludogoretsa, a Ahmedhodžić neće igrati prvi meč zbog suspenzije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi