Govorili su da Ahmedhodžić želi igrati za Švedsku, a on je danas na Instagramu riješio sve dileme

Spreman za nove izazove

Govorili su da Ahmedhodžić želi igrati za Švedsku, a on je danas na Instagramu riješio sve dileme

E. Čaušević

Selektor bh. reprezentacije Ivaylo Petev danas je objavio spisak za mečeve protiv Finske, Kostarike i Francuske.

Zmajevi krajem ovog mjeseca igraju protiv Finske i Francuske mečeve kvalifikacija za Mundijal, dok ćemo 27. marta u Zenici odigrati prijateljsku utakmicu protiv Kostarike.

Petev je danas objavio spisak igrača na koje će računati za ove utakmice, a na njemu se našao i defanzivac Malmea, Anel Ahmedhodžić, koji je propustio prethodno okupljanje našeg tima u novembru prošle godine.

Ahmedhodžić tada nije imao dozvolu Malmea da dođe na okupljanje za mečeve protiv Irana, Nizozemske i Italije, a čak su se pojavile špekulacije da se kaje što je izabrao BiH, te što nije zaigrao za Švedsku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Međutim, mladi bh. defanzivac je to sve demantovao, a danas je na Instagramu pokazao da jedva čeka nove nastupe u dresu BiH, te se oglasio nakon što je spisak saopšten.

Top Komentari

user1583752673
I da je htjeo igrat za Svedsku u sto sumnjam ne bi mogao jer ima zvanicni nastup za BiH! Sta pisete gluposti!
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi