Ugledni France Football sa Petevovog spiska izdvojio dva imena

Zmajevi igraju protiv Francuza

Ugledni France Football sa Petevovog spiska izdvojio dva imena

Admin Čaušević

Ivaylo Petev je objavio svoj prvi spisak otkako je preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo počinju u martu, a jedan od protivnika Zmajeva je i Francuska zbog čega ne čudi zašto Petevov spisak nije prošao nezapaženo u zemlji Galskih pijetlova.

Ugledni France Football koji inače dodjeljuje prestižnu nagradu Zlatna lopta sa liste pozvanih fudbalera izdvojio je dva imena.

U pitanju su Miralem Pjanić, dobro poznato lice francuskim medijima obzirom na njegove igre u Lyonu i Metzu, te Haris Duljević, trenutni član Nimesa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećanja radi, BiH će biti domaćin Trikolorima na Grbavici 31. marta, a prije toga obje selekcije će igrati protiv Finske, odnosno protiv Ukrajine.

Inače, Didider Deschamps još uvijek nije objavio spisak za martovske mečeve. To bi trebao uraditi tokom sljedeće sedmice.

Top Komentari

Adnanos
Kako nece! Duljevic grije klupu u osrednjem francuskom timu. To je interesantno francuzima.
3 1
Mele
Krunic, igra sve bolje i bolje. Mora da ima mjesto u prvih 11...Steta sto Besic ne igra standardno, momamk je stvarno mogao biti klasa na najvecem nivou i jakom klubu. Bale, Messi, strpao ih je u dzep svakako. Sa Pjanicem bi bili jaki na sredini sigurno.Demirovica ili Prevljaka mora staviti, ne moze Dzeko sam, ako je zdrav, ne igra vec duze po 90 minuta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti