Anel Čurić napustio redove FK Goražde

Dogovorio sporazumni raskid ugovora

Anel Čurić napustio redove FK Goražde

S. Mlaćo

Nogometaši Goražda spremaju se za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije, a u danima vikenda odmjerili su snage sa Radnikom iz Hadžića (1:1).

Klub je u međuvremenu pojačao iskusni napadač Admir Raščić (35), ali će grad na Drini napustiti vezista Anel Čurić (28).

Čurić je u Goraždu proveo prvi dio sezone, a upisao je 11 nastupa u ligi, te dva u Kup takmičenju. Nije se upisivao u listu strijelaca, ali je uveliko zaslužan za sjajno osmo mjesto na kojem se ovaj tim nalazi nakon 15. odigranih kola. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Goražde je Čurić došao iz Mladosti DK, a prije toga nastupao je za Travnik, Mladost Obarsku i Velež. Dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa čelnicima ovog kluba, a još uvijek nije poznato gdje će nastaviti svoju karijeru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi