Anel Čurić novi član Jedinstva iz Bihaća

SportSport.ba saznaje

Anel Čurić novi član Jedinstva iz Bihaća

S. Mlaćo

Nogometaši Jedinstva iz Bihaća u prvom kolu drugog dijela sezone remizirali su u Orašju proiv istoimenog domaćina 1:1. 

Bišćani su sa veoma malim ambicijama otputovali u Orašje, ali su ipak uspjeli doći do veoma važnog boda. 

Već od ranije je poznato da veoma teška situacija vlada u ovom klubu, međutim, rukovodstvo kluba čini sve da dodatno ojača igrački kadar. 

Tako je danas zvaničnu saradnju sa Jedinstvom do kraja sezone dogovorio nekadašnji kapiten NK Travnik Anel Čurić (28). Čurić je u prvom dijelu sezone nastupao za Goražde, a nosio je i dres Mladosti DK, Mladost Obarske i Veleža.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sigurno da će njegovo iskustvo dobro doći za vezni red Bišćana u drugom dijelu sezone. Jedinstvo je trenutno osmoplasirana momčad lige sa 23 osvojena boda, a u subotu će ugostiti starog rivala mostarski Velež.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi