Anel Hadžić objavom na Instagramu izazvao dosta reakcija navijača Sarajeva

MOL Vidi je sada prošlost

Anel Hadžić objavom na Instagramu izazvao dosta reakcija navijača Sarajeva

Endin Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Anel Hadžić nakon četiri godine napušta ekipu MOL Vidi jer je odlučio da neće produžiti saradnju.

Ovaj 30-godišnji veznjak u mađarski klub stigao je iz Eskisehirspora na ljeto 2016. godine. Ove sezone odigrao je 13 utakmica u svim takmičenjima i odlučio je da je vrijeme za rastanak.

Hadžiću je istekao ugovor s MOL Vidijem, te je trenutno slobodan igrač. Također, ovaj iskusni veznjak spominje se i kao moguće pojačanje FK Sarajevo u ljetnom prelaznom roku, a da li će doći u Premijer ligu saznat ćemo uskoro.

Bivši bh. reprezentativac je na Instagramu danas objavio story koji je izazvao dosta pažnje. Njegova avantura u Mađarskoj je zvanično završena, a čini se da je bh. veznjak to jedva čekao sudeći prema objavi na Instagramu koju su s oduševljenjem dočekali navijači Sarajeva.

Hadžić je napustio Szekesfehervar gdje je živio protekle četiri godine, a da li će njegova nova stanica biti glavni bh. grad ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

Penderinos
Nije on odlučio da ne produži ugovor već mu MOL nije ponudio daljnu saradnju
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi