Anel Hadžić otputovao u Tursku na pregovore

Poznato gdje nastavlja karijeru?

Anel Hadžić otputovao u Tursku na pregovore

Bosanskohercegovački reprezentativac Anel Hadžić otputovao je danas u Tursku na pregovore sa tamošnjim prvoligašem Eshisehirsporom.

Naime, Hadžiću na kraju sezone ističe ugovor sa Sturmom i sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu u ovom prijelaznom roku, a toga su svjesni i čelnici kluba iz Graza koji su mu dali odobrenje da obavi završnu rundu pregovora sa Eskisehirsporom.

"Anelu ugovor ističe za četiri i pol mjeseca i pružamo mu da propusti našu prijateljsku utakmicu i otputuje u Tursku. On se vraća iduće sedmice i onda ćemo vidjeti šta i kako je najbolje za budućnost. Eskisehirspor je pokazao veliki interes", izjavio je generalni direktor kluba Gerhard Goldbrich. 

Hadžić za Sturm nastupa od jula 2013. godine kada je došao iz Rieda, a ove sezone je u austrijskom šampionatu odigrao skoro sve utakmice i pritom je zabilježio dva gola i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Interes Eskisehirspora za njegovim uslugama traje još od ljeta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi