Anel Hadžić prvi stigao na okupljanje u Luksemburg

Zadužio novu opremu

Anel Hadžić prvi stigao na okupljanje u Luksemburg

Anel Hadžić prvi je doputovao na okupljanje fudbalske reprezentacije BiH pred nadolazeće prijateljske utakmice.

Fudbaler Eskisehirspora nakon slijetanja iz Turske zaputio se prema hotelu "Alvisse Parc" u kojem će odsjesti naša reprezentacije, a dolazak ostalih izabranika Mehmeda Baždarevića planiran je za sutrašnji dan. 

"Radujem se svakom okupljanju i utakmica. Sretan sam što ću ponovo vidjeti prijatelje, a što se tiče narednih utakmica, sigurno da će nam dobro poslužiti u ovom periodu. Na svakom meču možemo naučiti nešto novo i napredovati", kazao je Anel Hadžić za SportSport.ba. 

Hadžić je ujedno prvi dobio priliku i da odjene novu garnituru Adidas opreme koju će popularni Zmajevi nositi u narednom periodu, što možete vidjeti i na priloženoj fotografiji koju je objavio na društvenim mrežama. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi