14

Komentari (14)

Convicts
Cke pitarske,jest ljepo kad rajlice gube a njihov igrac im vadi zivce,jeste vidili pitari kako je to kad gubis dva nula a igrac odugovlaci to je vasa skola
Joj kakvi lažovi , Hebib se nije svadjao uopste pricao sasvim korektno ovdje navijacima , ovdje se psuje igracu Igmana koji je lezao izvan terena i usao u teren da se valja , niko Hebibovicu nije psovao lazovcine, aplauz dobio od tribine.
DadiG
Otjerali čovjeka i onda ga još i prozivaju. Tako je i sa Bilbijom bilo pa istok pomahnita kada im uzvrati. Ovo su očigledno navijači sa istoka preovladavali danas. Tužno je jer sam odrastao na istoku ali istok je rak rana kluba. Žalosno je da Horde Zla na sjeveru, kao mladji naraštaj, imaju više razuma. Ja uglavnom idem na zapad ali kada odem na istok onda je užas. Zapravo najbolji navijači kada ide dobro, ali kada ne ide onda j.bu djecu i mrtve majke.
mido1921
King_Kenny
...ovo su isti oni seljaci koji su psovali majku jednom Husrefu Musemicu na Kosevu...grupica doslja koji su 95.sljegli u Sarajevo iz istocne Bosne i Sandzaka...
pjanke.sa
VELEZ
Smijesno mi je kako se navijaci sarajeva prestavljaju kao "gradjanska raja" a veci seljaka od njih nema nigdje
Gvardijan
Bravo Anele,kako otjeran iz kluba tako im i vratio.Samo steta sto nisi dao onaj gol kada si pogodio precku.Neka vidi taj famozni Dudic koga je otjerao a koga i kakve ublehase je zajedno sa Hadzicem doveo.
SA1921BA
Horde zla su karne od navijaca
Hmoa
Navijač sam Sarajeva , ali ovo je sramota ! Nakon svega ovo Anel nije zaslužio !
Karameho
Vecih seljaka od hordi nema na dunjaluku..
DadiG
Ovo nisu Horde seljačino
SarajFK
TRENER MIRVICUUUUUU!!!!!
PapaK
Sranje navijaci. Nezahvalna stoka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.