Anel Hebibović se priključuje ekipi FK Sarajevo u Antaliji

Oporavak teče dobro

Anel Hebibović se priključuje ekipi FK Sarajevo u Antaliji

M. Šljivak

Anel Hebibović priključit će se ekipi Sarajeva na pripremama u Turskoj.

Hebibović je krajem novembra doživio tešku povredu u gradskom derbiju protiv Željezničara. Stradali su mu križni ligamenti i on je morao na višemjesečnu pauzu.

Ipak, i pored činjenice da je povrijeđen i da se na njega vjerovatno do kraja sezone neće moći računati, klub je odlučio da on bude sa ostatkom ekipe u Antaliji.

Hebibovića je fotograf SportSport.ba portala 'uhvatio' u Istanbulu u društvu fizioterepaueta Mirze Marevca, te će se oni uskoro priključiti ostatku ekipe u Antaliji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oporavak Anela Hebibovića teče dosta dobro. Radi dva puta dnevno, a u Antaliji će imati vrhunske uslove za dodatni rad na oporavku, što svakako raduje navijače bordo tima.

Hebibović je do povrede odigrao ukupno 20 utakmica za FK Sarajevo i imao je učinak od četiri gola i tri asistencije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

almir22
Samo hrabro majstore
4 0
ratip irats
Sretno Anele, da se sto prije vratis na teren...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi