"Anel nije potpisao za AEK, uskoro idemo u Grčku, pa ćemo znati sve"
Mladi vezista bi i pored eventulnog potpisa za trofejni grčki tim do ljeta ostao u Željezničaru

Refik Šabanadžović za SportSport.ba

"Anel nije potpisao za AEK, uskoro idemo u Grčku, pa ćemo znati sve"

S. Mlaćo

Zanimljivo je bilo protekle nedjelje na Skupštini FK Željezničar. Naime, Plavi su dobili novo rukovodstvo kluba, a u svom izvještaju direktor Plavih sa Grbavice Mirsad Šiljak istakao je da je FK Željezničar prodao Anela Šabanadžovića grčkom AEK-u. 

Po riječima Šiljka, visina transfera sjajnog mladog veziste iznosti 450.000 eura, a Plavi su već dobili 200.000 eura, dok preostalih 250.000 eura na račun leći u januaru. Ipak, Refik Šabanadžović, otac mladog veziste, za SportSport.ba ističe da njegov sin još uvijek nije potpisao ugovor sa AEK-om.

"FK Željezničar i AEK su sve dogovorili. Senad Misimović je bio tamo, a sada trebamo ja i Anel. Mi smo dosta toga dogovorili telefonski, sada trebamo otići tamo i da to finaliziramo. Ipak je sve drugačije kada sjednete sa ljudima u četiri oka", priča legenda Crvene Zvezde i Željezničara, te nastavlja.

"Novinari ste i dobro znate da bi AEK i zvanično objavio da je on potpisao. To se nije desilo, jer nije potpisao, ali iskreno se nadam da hoće. Oni su gledali Anela dva puta, a u tom ugovoru stoji da on ostane u Želji do ljeta. Uskoro mi putujemo u Grčku i u prvim danima Nove godine sve će biti jasnije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Refik Šabanadžović je u dresu AEK-a igrao čak pet sezona od 1991. do 1996. godine. Za ovaj grčki klub odigrao je 143 utakmice i postigao je deset golova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Na zahtjev mnogobrojnih gledalaca,Cirkus Željo ,nastavlja turneju do daljnjeg...
30 10
Zeleni_zub
Ne znam šta vama nije jasno? Očigledno je Misimović momka prodao nekoj agenciji koja to dalje završava sa AEK-om ili bilo kojim klubom koji ga bude htio uzeti. Tako da bi čak i cifra od milion eura mogla biti tačna, samo što je to novac koji AEK plaća, a ne novac koji Željo dobija. Svakako se informacija i pojavila od izvora iz grčke, oni tamo znaju cifru koju plaćaju, a kako je to Miske rastalio, to nije njihov problem.
10 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti