4

Komentari (4)

rodjak
pitam se kako ce neko nekome uplatiti 200 milja a nista potpisano nije,da nije bilo na lijepe oci ,samo ne znam cije :) .
vanja8
Na zahtjev mnogobrojnih gledalaca,Cirkus Željo ,nastavlja turneju do daljnjeg...
Zeleni_zub
Ne znam šta vama nije jasno? Očigledno je Misimović momka prodao nekoj agenciji koja to dalje završava sa AEK-om ili bilo kojim klubom koji ga bude htio uzeti. Tako da bi čak i cifra od milion eura mogla biti tačna, samo što je to novac koji AEK plaća, a ne novac koji Željo dobija. Svakako se informacija i pojavila od izvora iz grčke, oni tamo znaju cifru koju plaćaju, a kako je to Miske rastalio, to nije njihov problem.
milivoje
Ovi što su radili su neznalice,koje su mešetari uzeli pod svoje. Al eto dodje i tom kraj,bogaćenje poluigraca na račun kluba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti