Anel Šabanadžović zvanično u AEK-u
Anel Šabanadžović bi do kraja ove sezone ipak trebao ostati u Željezničaru, kao posuđen igrač, a onda se od naredne pridružiti svojoj novoj ekipi

Potvrđen transfer sada već bivšeg igrača FK Željezničar

Anel Šabanadžović zvanično u AEK-u · Zvanično

Još krajem oktobra minule godine se pojavila informacija da je grčki velikan AEK dogovorio transfer talentovanog veznjaka Željezničara Anela Šabanadžovića.

Danas je transfer 19-godišnjeg Šabanadžovića i zvanično potvrđen, a on je sa AEK-om potpisao ugovor na pet godina.

Kako se i ranije špekulisalo, Anel Šabanadžović bi do kraja ove sezone ipak trebao ostati u Željezničaru, kao posuđen igrač, a onda se od naredne pridružiti svojoj novoj ekipi.

Inače, Anel Šabanadžović je ove sezone odigrao ukupno 18 utakmica za Željezničar u svim takmičenjima, te je postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Super League:

"Presretan sam zbog potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa tako velikim klubom kao što je AEK. Hvala svim trenerima, saigračima, navijačima i prijateljima koji su me podržavali, a posebno hvala na svemu mojoj najvećoj podršci, mojoj porodici. Također, hvala FK Željezničar na svemu što su mi pružili...", poručio je na svom FB profilu mladi Anel Šabanadžović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Druga liga !!!
19 0
burek_sa_mesom
Još jedna cifra na računu zloglasne obitelji Osim.
19 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi