Nakon Šabanadžovića, AEK dovodi još jednog fudbalera sa ovih prostora

Fudbaler Crvene zvezde ide u Atinu

Nakon Šabanadžovića, AEK dovodi još jednog fudbalera sa ovih prostora

Teme:

Aktuelni grčki prvak AEK iz Atine dogovorio je dovođenje Anela Šabanadžovića iz Željezničara, a taj transfer je vrijedan 450.000 eura.

Sve su prilike da AEK neće stati na tome, s obzirom da srbijanski mediji pišu da je veoma blizu potpisa za ovaj klub i Nenad Krstičić.

Riječ je o 28-godišnjem centralnom veznom Crvene zvezde, koji za ovaj klub igra od ljeta 2017. godine. Navodno je AEK Zvezdi za njegove usluge ponudio milion eura, što će klub iz Beograda vjerovatno i prihvatiti.

Nenad Krstičić ima iskustva igranja u inostranstvu, gdje je nastupao za Sampdoriju, Bolognu i Alaves. Ove sezone je za Crvenu zvezdu odigrao 13 utakmica u Superligi i pet u grupnoj fazi Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Super League:

Inače, AEK je ove sezone također bio učesnik grupne faze Lige prvaka gdje je takmičenje završio na posljednjem mjestu u konkurenciji Bayerna, Ajaxa i Benfice.

Top Komentari

casimiro
Fakat gdje ide ovaj fudbal?pa ovaj Anel prosjek od fudbalera.
8 4
vanja8
Ide li sta Želji od ovog Krstičića...????
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi