Anes Mašić na posudbi u Posušju

Zrinjski poslao mladog napadača u komšiluk

Anes Mašić na posudbi u Posušju

M. Šljivak

HŠK Zrinjski poslao je 21-godišnjeg napadača Anesa Mašića na posudbu u Posušje.

Mladi fudbaler nije bio prvi izbor kod Sergeja Jakirovića u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH, a stručni štab Plemića odlučio je da na njega ne računa u drugom dijelu sezone.

Zbog toga su Mašića odlučili poslati na posudbu u Posušje te će ovaj fudbaler imati priliku da se dokaže u timu s Mokrog Doca nastavku sezone.

Mašić je za Zrinjski u Premijer ligi BiH odigrao 11 utakmica i nije se upisao u strijelce, iako se znao naći u velikim šansama. Zato je u Kupu iskoristio šanse i u dva nastupa je zabio dva pogotka.

Anes Mašić
Anes Mašić HŠK Posušje HŠK Posušje HŠK Zrinjski HŠK Zrinjski Pozicija: FW

Statistika

10 nastupa
4 kao starter
0 žutih kartona
1 crvenih kartona
1 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
11 nastupa
1 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mašić je ranije nastupao za GOŠK, a karijeru je započeo u Iskri iz Bugojna.

Posušju će pokušati pomoći da izbori opstanak u društvu najboljih timova. Ovaj tim je trenutno na 10. mjesu sa 16 bodova, koliko ima i pretposljednji Leotar.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi