"Angažovali su desetak mankeneki kako bi nas izmorile prije utakmice"

Pascal Cygan o gostovanju kod CSKA 2004.

"Angažovali su desetak mankeneki kako bi nas izmorile prije utakmice"

E. Škorić
Teme:

Pascal Cygan, bivši igrač Arsenala, prisjeća se da su protivnici njegovog tima na razne načine pokušavali da ih dobiju.

Tako je u sezoni 2003/04 Arsenal gostovao u Moskvi kod Lokomotiva, a tamo ih je domaćin dočekao na zanimljiv način.

U hotelu u kojem su odsjeli, igrače Arsenala dočekalo je desetak prelijepih manekenki. Eto, one su tu, sasvim slučajno, prežale igrače Arsenala. Ispričao je to Cygan u intervjuu za La Voix du Nord.

"Otišli smo u sobe. Sami. One su nam poslije priznale da su angažovane kako bi nas 'umorile' tako noć prije utakmice. Završilo je 0:0, nismo izgubili i ako se ja dobro sjećam niti jedan od nas nije bio toliko glup da se uhvati na te ruske mamce", otkrio je Cygan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Te sezone je Arsenal ispao u četvrtfinalu Lige prvaka, polufinalu Lliga kupa i FA kupa, ali je osvojio Premier ligu predvođen legendarnim Arseneom Wengerom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi