Angažovao Raiolu i završava veliki transfer
Foto: EPA

Niang ide u Everton?

Angažovao Raiolu i završava veliki transfer

Midhat Šljivak

Napadač Milana M'Baye Niang ponovo je igrač o čijoj će se karijeri brinuti poznati menadžer Mino Raiola.

Dvojac je odlučio da ponovo potpiše ugovor s Raiolom, koji ga je prije nekoliko godina doveo u Milan, jer smatra da mu on može naći pravi klub.

Niang je proteklih šest mjeseci proveo u Watfordu. Klub je odlučio da ga ne otkupi, te se 22-godišnji fudbaler vratio na San Siro.

Tu međutim ne želi ostati. Raiola je dobio zadatak da mu nađe klub, a Niang bi ubrzo mogao da dođe do jako dobrog zadatka. Ponuđen je Evertonu, te će tim s Goodisona imati priliku da ga otkupi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored engleskog tima, interes za francuskog napadača pokazuju Torino i Fenerbahče, ali Nianga za sada zanima samo Premier liga.

Niang je prije dolaska među Rossonere 2012. godine igrao za Caen, a igrao je na posudbama u Montpellieru, Genovi i Watfordu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi