10

Komentari (10)

Benz
Najvecem klubu na svijetu !! Tako bre, tako vas volim..
prvenac
Fudbaleri se roba, za pare se kupuju, nema tu principa i emocija.
Goran86
Sve se koprcaju koliko ih potreslo... Bilo bi fino da jos jednog skart igraca dovede Barsa
user1653751078
Ja sam fan reala ali zasto skart di marija nije los igrac to sto real mu nije dao pravu sansu nije on kriv nije u red pisati nesto zbog mrznje poz
denimen9
Izdaja u nogometu se još samo na balkanu spominje, gospodski klubovi iz Evrope su davno prevazišli taj seljački mentalitet.
BiH1510
zar nije bolje imati taj romanticni naboj nego samo gledati na biznis
denimen9
Da je 2014 za 90 miliona prešao u Barcelonu, umjesto u Man. Utd, onda bi imali osnove pričati o izdajama, o toj romantici bla bla Figo hu ha. Ovako, na zalasku karijere, doci u Barcelonu odigrati jednu eventualno dvije sezone. Ako neki navijač Reala tu vidi ili osjeća izdaju, za mene je debil A klase.
Mostarac94
Izdao je on Real davnih dana, i jos proslavom gola protiv nas, stakor uvijek ostaje stakor
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.