U Barceloni su shvatili šta im Dembele radi i osvetit će mu se na brutalan način

Francuz nije očekivao takve probleme

U Barceloni su shvatili šta im Dembele radi i osvetit će mu se na brutalan način

E. Čaušević

Ousmane Dembele još uvijek nije donio odluku gdje će igrati naredne sezone.

Francuski reprezentativac s Barcelonom ima ugovor do kraja ovog mjeseca i već za nekoliko dana će biti slobodan igrač.

Očekivalo se da će Dembele riješiti pitanje budućnosti do isteka ugovora s Barcom, ali se to još uvijek nije desilo. Najveći razlog jesu nevjerovatni uslovi koje je postavio njegov agent Moussa Sissoko.

Klubovi koji su pokazali interes za Dembelea su se povukli iz pregovora zbog ogromnih bonusa koje želi njegov agent.

Dembele trenutno na stolu ima samo ponudu Barcelone koja nije ni blizu one koju očekuje njegov agent. Iako Francuz želi da ostane u Barceloni iz kluba su mu jasno dali do znanja da neće mijenjati ponudu i pristati na njegove zahtjeve.

Također, katalonski Sport je objavio da u Barceloni gube strpljenje jer im Dembele uopšte nije odgovorio na posljednju ponudu, te da je jasno da se na taj način "osigurao" da ima barem rezervnu opciju ako niko ne pristane na ono što on traži.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zbog toga su španski mediji objavili da čelnici Barcelone ozbiljno razmišljaju o tome da povuku ponudu koju su dali Dembeleu jer ne žele da oni za njega budu samo rezervna opcija.

Iz Barcelone su Dembeleovom agentu poručili da se oni moraju oglasiti u narednim danima i odgovoriti na ponudu katalonskog kluba, a ukoliko to ne urade Barca će povući ponudu zbog čega bi Francuz mogao biti u zaista nezgodnoj situaciji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Samo Čauš ovdje vidi kako se Dembele može naći u "nezgodnoj situaciji". Lik doživljava na poseban način sve ovo što čita na Marci
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi