Di Mariji su glavu automatski "stavili na panj" nakon objavljene fotografije na Instagramu

Razbijesnio navijače Juventusa

Di Mariji su glavu automatski "stavili na panj" nakon objavljene fotografije na Instagramu

Edmir Škorić

Argentinski reprezentativac Angel Di Maria trpi žestoke kritike od strane navijača Juventusa, naročito sada kada je na društvene mreže okačio fotografiju na kojoj reklamira kopačke za Svjetsko prvenstvo.

Di Maria uveliko razmišlja o Svjetskom prvenstvu u Kataru koje počinje 20. novembra dok se oporavlja od povrede bicepsa femorisa desne noge zadobivene protiv Maccabija iz Haife u Ligi prvaka prošlog mjeseca.

Argentinac, koji je izvan terena otkako se povrijedio 11. oktobra, razljutio je navijače Juventusa objavom na Instagramu u kojoj reklamira svoje nove kopačke za Svjetsko prvenstvo.

Neki navijači Juvea zamjerili su mu da više razmišlja o Argentini i Svjetskom prvenstvu nego o svojoj ekipi s kojom je odigrao samo 334 minute u sedam utakmica. U svojim nastupima ima jedan gol i tri asistencije.

"Razmišljaj o Juveu, Angel, odigrao si četiri utakmice u tri mjeseca", napisao mu je jedan od pratilaca. "Došao si u Torino na odmor za sedam miliona da odigraš dvije utakmice u tri mjeseca ", napisao mu je drugi.

Uglavnom, od njega zahtijevaju da sada bude fokusiran na Juventus, bez obzira što njegovoj reprezentaciji ubrzo slijedi nastup na Mundijalu.

Oglasi

Kritike su bile sve jače dok nisu stigle do uvreda. "Juve ti plaća platu, govno jedno", podsjetio ga je očiti navijač Juventusa u komentarima na fotografiju. "Razmisli o igri, da si klaun koji misli samo na novac!", moglose također pronaći u komentarima, dok su neki išli i dalje, pa mu poželjeli da propusti Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Jedno pitanje, ali zašto si dovraga došao u Juventus i prije svega ko te je tražio, možemo li saznati? Učinite nam uslugu, nakon Svjetskog prvenstva nemojte se vraćati, ne trebaju nam igrači koji misle samo na svoje interese kao vi koji za sada zarađujete 23.000 eura po minuti, koliko velika većina Italijana zaradi u dvije godine!", istakao se jedan od korisnika s komentarom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Di Maria ništa nije loše napravio, no jednostavno postoje oni koji jedva dočekaju priliku da se malo ispušu i da kroz komentare na društvenim mrežama izraze nezadovoljstvo pojedinim fudbalerima ili stanjem u klubu za koji navijaju.

A ove sezone navijači Juventusa, istini za volju, zaista imaju itekako razloga da sipaju kritike na račun mnogih članova slavnog kluba koji se našao u krizi, iako se polako, barem u Seriji A, vraća prema vrhu, dok će po svemu sudeći Ligu prvaka okončati već u grupnoj fazi nakon sramotnog poraza u Haifi prošlog mjeseca.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Juventus mu je usputna stanica..!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi