Angel Di Maria: Messi možda ne postiže golove, ali radi jednu puno važniju stvar
Messi će imati novu priliku protiv Brazila da postigne gol

Igrač PSG-a stao u odbranu svog saigrača iz reprezentacije

Angel Di Maria: Messi možda ne postiže golove, ali radi jednu puno važniju stvar

S. Pašalić

Argentina je pobjedom protiv Venecuele rezultatom 2:0 prošla u polufinale Copa Americe.

Lionel Messi se sinoć nije uspio upisati u listu strijelaca, ali njegov saigrač iz reprezentacije Angel Di Maria vjeruje da zvijezda Barcelone igra dobro u reprezentaciji iako ga mnogi kritikuju.

Kapiten Argentine je postigao samo jedan gol na turniru, i to sa bijele tačke, ali igrač PSG-a vjeruje da su drugi aspekti igre važni na Copa Americi.

"Navikli smo vidjeti ga kako postiže golove, ali mislim da Leu ide dobro", rekao je Di Maria.

"On trči i radi. Zna više od ikoga da Copa America znači da moraš trčati, a zatim razmišljati o ostatku poslije", dodao je Di Maria.

Argentina je počela loše na ovom turniru, ali je sada ipak stigla do polufinala gdje će se sastati sa Brazilom, a to će biti nova prilika da Messi postigne gol u najvažnijoj utakmici do sada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti