Lopov u svlačionici "dream-teama": Zarađuje milione, a krade od saigrača

Sve je priznao

Lopov u svlačionici "dream-teama": Zarađuje milione, a krade od saigrača

Admin Čaušević

Kada igrate u jednom od najbogatijih klubova svijeta i zarađujete ogroman novac imate mogućnost da uživate u luksuzu i pravi ste sretnik. 

Obzirom na veliki broj izuzetno kvalitetnih igrača i nekoliko odličnih transfera epitet fudbalskog "dream-teama" u posljednje vrijeme poprimio je PSG.

U svlačionici PSG-a se nalaze ormarići niza zvijezdi kao što su Neymar, Messi, Sergio Ramos, Mbappe, Di Maria, Donnarumma i mnogi drugi.

Među 32 prvotimca nalazi se i lopov koji ne krije da je ukrao neke stvari od saigrača samo kako bi u njima uživao. To je čak i javno priznao u jednom u intervju.

Koliko god to zvučalo apsurdno Persnel Kimbempe je priznao kako je ukrao parfem od saigarča Thila Kehrera.

"Ne znam i reći ime parfema, ali je nevjerovatan. Imam u automobilu jednu bocu. Ukrao sam je od Thila (Kehrera). Jednom je prošao pored mene i osjetio sam njegov parfem. Mirisao je nevjerovatno dobro", rekao je Kimbempe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Pitao sam ga o čemu se radi, pokazao mi je bocu. Miris je bio nevjerovatan. Ne znam ni koja marka je u pitanju. Thilo prijatelju, nikad se neću promijeniti, ali morat ćeš tražiti novi parfem. Ovaj se ne može pronaći ni na internetu."

Inače, Kimbempe na godišnjem nivou zaradi 2 miliona u PSG-u i spada u grupu igrača sa "skromnijim" primanjem u svlačionici pariškog velikana.