Aničić: Znam da mogu još puno bolje

Prvi strijelac Rudara za SportSport.ba

Aničić: Znam da mogu još puno bolje

S. Mlaćo

Igor Aničić se pokazao kao pravo pojačanje za kakanjski Rudar.

Aničić je postigao sedam pogodaka u prvom dijelu sezone, ali ni to nije bilo dovoljno za sami vrh tabele timu iz Kaknja. 

"To je ono čemu se niko nije nadao poslije idealnog starta. Devet utakmica bez poraza i onda ulazak u neku crnu seriju rezultata. To niko nije mogao da objasni. Što se tiče jučerašnje utakmice važno je da smo pobijedili i da na zimu možemo da konsolidujemo redove, te da nastavimo ka cilju koji smo zacrtali", ističe Aničić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sa sedam pogodaka prvi je strijelac svog tima i definitivno je opravdao povjerenje čelnika ovog kluba.

"Znam sebe i svoje mogućnosti i znam da je to moglo mnogo više od sedam pogodaka. Za sve je to zaslužna ekipa, a ja sam zadovoljan ovdje i nadam se da  mogu odigrati još dobrih utakmica i vratiti se na put gdje sam nekad bio", dodao je bivši nogometaš Zrinjskog. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi